A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Folktandvården Region Gävleborg

Sugen på nytt jobb?

Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha.

Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Läs mer här >

Störst marknadsandel i Sverige

Först lite skryt. Det finns de som säger att vi är Sveriges bästa folktandvård. Vi ska inte slå fast att det är så, men vi vet ju själva att vi är den folktandvård i landet som har störst marknadsandel. Vi vet också att vi har stark forskning, ja, till och med världsledande på vissa områden. Och vi vet att vi är kända för att våga trampa upp nya stigar.

Men framförallt vet vi att allt beror på vår personal. Den är vi nästan löjligt stolt över.

Prova på-dagar hos oss

Vi är ett bolag med ca 450 anställda och har 19 kliniker på 13 orter, en mobil tandvårdstrailer och tre kliniker för Specialisttandvård.

Studerar du till tandläkare termin 9-10 eller tandhygienist ditt sista år? Kom då och besök oss. Du tar på dig arbetskläderna och följer personalen på kliniken under en dag för att skapa dig en bild av kliniken och hur vi arbetar. Kanske börjar du jobba hos oss efter examen?

Låter det intressant? Kontakta oss via länken nedan.

Välkommen till Folktandvården Gävleborg!

Kontakta oss

HR-funktionen

hrftv@regiongavleborg.se