A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Jobba hos oss inom Region Jämtland Härjedalen!

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Läs mer om vår region >

Folktandvården i region Jämtland Härjedalen har 15 allmäntandvårdskliniker samt sjukhus- och specialisttandvård. Allmäntandvården är spridd över hela länet medan sjukhus- och specialisttandvård är samlokaliserade på Östersund sjukhus.

Våra kliniker varierar i storlek från en tandläkare och en tandsköterska till drygt trettio medarbetare. Vårt mål är att öka vårdtiden i och med att våra medborgare vill komma till oss. Det gör vi genom rätt kompetensnivå, teamarbete, och ökande öppettider och nya medarbetare.

Utvecklas hos oss
Vi jobbar för att du ska få flera utbildnings- och karriärmöjligheter. Det kan innebära möjligheten att forska vid sidan av ditt vanliga jobb, bredda din kompetens, utvecklas inom ledarskap eller om du vill byta inriktning eller yrkesområde. Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling!

Se våra lediga tjänster >

Personalkonsulter

Helene Gustavsson
Telefon: 063-15 49 85
helene.gustavsson@regionjh.se

Anders Bylander
Telefon: 063-14 66 11
anders.bylander@regionjh.se

Centrum folktandvård

Marianne Wiklund
Telefon: 063-15 53 09

marianne.wiklund@regionjh.se