A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Bli en av oss!

Folktandvården, Region Jönköpings län behöver fler engagerade och entusiastiska medarbetare. Det har inte minst ett stort patienttryck bidragit till. Många vill bli nya patienter hos oss.

Nu söker vi dig som tillsammans med oss kan flytta fram positionerna för vår tandvård ytterligare. Vi behöver både dig med färsk kunskap och dig med rik erfarenhet.

Varmt välkommen till Folktandvården, Region Jönköpings län!

 Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och tillsammans delar vi Folktandvårdens värdegrund. Vårt fokus ligger på kompetens, trygghet och hälsa/livskvalitet. Dessa kärnvärden är grunden för hur vi jobbar och utvecklar vår arbetsplats.

Inom vår organisation har vi ett utvecklande kunskapsflöde genom ett tätt samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen. Tillsammans hjälps vi åt och lär av varandra i vardagen.

 

 

Några av dina förmåner hos oss

• Goda utvecklingsmöjligheter, genom såväl odontologiska kurser som handledning

• Utvecklande och nära samarbete med Odontologiska Institutionen i Jönköping.

• Generöst friskvårdsbidrag.

• Hög standard på lokaler, utrustning och IT.

Folktandvården i Region Jönköpings län arbetar för att ge regionens invånare bästa möjliga munhälsa

Folktandvården finns i hela Jönköpings län och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping, med åtta olika specialistområden. Vi har det yttersta ansvaret för tandvård inom regionen. I det ansvaret ingår att ge barn och ungdomar i regionen gratis tandvård till och med det år de fyller 23 år. I detta ansvar ingår också att erbjuda regionens invånare specialisttandvård, akut tandvård och tandvård för asylsökande. Vi verkar i ett expansivt län, där regionen tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

 

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om vad Folktandvården, Region Jönköpings län kan erbjuda dig? Tveka inte att höra av dig. Våra HR-partners hjälper dig gärna med dina frågor.

Kontakta Folktandvården

Kontakta Folktandvården
HR-partner
Elin Johnsson
elin.johnsson@rjl.se