Annons

Bli en av oss!

Folktandvården, Region Jönköpings län behöver fler engagerade och entusiastiska medarbetare. Det har inte minst ett stort patienttryck bidragit till. Många vill bli nya patienter hos oss.

Nu söker vi dig som tillsammans med oss kan flytta fram positionerna för vår tandvård ytterligare. Vi behöver både dig med färsk kunskap och dig med rik erfarenhet.

Varmt välkommen till Folktandvården, Region Jönköpings län!

Om du väljer oss kommer du till en vård- och arbetsgivare med höga ambitioner. Vi siktar på att vara ledande i nationella kvalitetsregister och klinisk forskning och målet är att tandhälsan i Region Jönköping län ska ligga i topp i Sverige.

Som medarbetare hos oss erbjuds du bland annat inspirerande variation på din arbetsplats, generösa förmåner och spännande karriärmöjligheter. Vi vill helt enkelt vara bäst, både som vårdgivare och arbetsgivare!

 

Några av dina förmåner hos oss

• Goda utvecklingsmöjligheter, genom såväl odontologiska
kurser som handledning.
• Utvecklande och nära samarbete med Odontologiska
Institutionen i Jönköping.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Hög standard på lokaler, utrustning och IT.

Folktandvården i Region Jönköpings län arbetar för att ge regionens invånare bästa möjliga munhälsa

Folktandvården finns i hela Jönköpings län och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping, med åtta olika specialistområden. Vi har det yttersta ansvaret för tandvård inom regionen. I det ansvaret ingår att ge barn och ungdomar i regionen gratis tandvård till och med det år de fyller 19 år. I detta ansvar ingår också att erbjuda regionens invånare specialisttandvård, akut tandvård och tandvård för asylsökande. Vi verkar i ett expansivt län, där regionen tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om vad Folktandvården, Region Jönköpings län kan erbjuda dig? Tveka inte att höra av dig. Våra HR-konsulter hjälper dig gärna med dina frågor.

Kontakta Folktandvården

HR-konsult
Kristin Drabe
kristin.drabe@rjl.se