A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Hitta din plats hos oss!

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss!

Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand-
vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist-
kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Välkommen till Folktandvården, Region Jönköpings län!

Vi vet att för att trivas i arbetslivet behövs en bra balans mellan jobb och privatliv. Inom Folktandvården arbetar vi därför kontinuerligt för att våra medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv, med möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och konkurrenskraftiga löner. Alla våra nya medarbetare genomgår ett gediget introduktionsprogram, där de handleds av mer erfarna kollegor.
Vår verksamhet kännetecknas av styrkan i det nära samarbetet mellan allmäntandvård och specialisttandvårdens samtliga specialiteter. Som ett led i det öppnades 2023 Odontologiskt centrum, ett nytt arbetssätt där specialist- och allmäntandvård samlas under ett tak. Vi tror på kunskapsöverföring direkt i vardagen, och att samarbete mellan kompetenser får oss att växa.

Skicka in en intresseanmälan

Du vet väl om att du kan visa intresse för att jobba hos oss inom regionen, även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu för din inriktning? Det betyder inte att du har sökt en specifik tjänst, men när det uppstår en ledig tjänst som matchar din intresseanmälan hör vi av oss till dig för att höra om du fortfarande är intresserad.
Läs mer om hur det går tillväga på vår webbplats.

 

Träffa oss!

Vi vill gärna lära känna dig bättre! Det finns flera olika sätt att ta kontakt med oss, och kanske även ses fysiskt – eller digitalt? Du kan träffa medarbetare från Folktandvården Region Jönköpings län på flera håll i landet under året när vi medverkar på mässor, föreläsningar, utbildningsdagar – och digitalt såklart. Hör av dig så får vi lära känna varandra lite bättre.

Kontakta Folktandvården

Maila till en av våra HR-partners:

folktandvarden.hrsektion@rjl.se