A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Folktandvården i Kalmar län

består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Här arbetar cirka 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Jobba hos oss

Vi erbjuder våra nyanställda ett omfattande introduktionsprogram. Parallellt med klinikintroduktion ges du möjlighet att under första anställningsåret delta vid ett antal övergripande introduktionsföreläsningar. Detta gör att du som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Sista delen av introduktionsprogrammet innebär att nyutbildade tandläkare och tandhygienister ges möjlighet till auskultation vid specialist- och sjukhustandvården.

 

Har du ambitioner och vill utvecklas finns flera olika vägar. Vissa väljer att fördjupa sina kliniska kunskaper medan andra satsar på att forska eller bli chef/ledare.

Om du är nyfiken på vår organisation är du välkommen att kontakta oss och berätta varför du är intressant för oss.

Läs mer om vilka möjligheter som finns hos oss  >

Kontakta Folktandvården

Personalchef

Henrik Lindblad
henrik.lindblad@ltkalmar.se
Tel. 0480-841 20

 

PA-konsult

Victoria Franzén
victoria.franzen@ltkalmar.se
Tel. 0480-842 66