A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Region Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda.

De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

FOLKTANDVÅRDEN I REGION NORRBOTTEN

I Norrbotten njuter vi av både kust och fjäll. Våra kliniker finns både i större städer och fjällnära. Det är också en region som växer så det knakar. Inom de kommande åren kommer flera stora företag etablera sig här och det ger goda möjligheter till jobb inom alla sektorer.

 

JOBBA HOS OSS!

För oss är det viktigt att du känner dig trygg. Vi arbetar teambaserat och det finns ett bra stöd för nya tandläkare. Vi har god ordning på våra rutiner och de används som stöd i det vardagliga arbetet. Alla som börjar hos oss får en introduktion. Som ny tandläkare erbjuder vi dessutom handledning och vi har specialister i alla discipliner som stöder dig i arbetet.

Du kommer få träffa olika typer av patienter och får därmed en bred kompetens. Du får ta ansvar och växa. För dig som vill nischa dig finns även goda möjligheter till det. I nära samarbete med våra specialister finns det dessutom möjlighet till avancerad tandvård på alla kliniker i länet.

ENKELT ATT KOMMA TILL OSS

Vi hjälper dig med allt det praktiska:

  • Första bostaden
  • Flyttbidrag
  • Har du med dig sambo, man eller fru kan vi hjälpa till med kontakter för jobb till hen

Vi erbjuder dessutom en startbonus i form av en extra månadslön.

Välkommen med din ansökan här!