A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Folktandvården Östergötland

Välkommen till Sveriges fjärde största tandvårdsorganisation! Tillsammans sitter vi på en enorm bank av erfarenhet och kunskap som vi givetvis delar med oss av till dig.

Vår storlek gör att vi kan satsa på utveckling och ständigt ligga i odontologins framkant – det kommer du att ha glädje av från allra första dagen.

Varför Folktandvården Östergötland?

Vi är en stor arbetsplats med resurser, ambitioner och starkt engagemang. Samtidigt har vi gemenskap, vi-känsla och högt i tak. Här finns alltid någon att fråga och vi har strukturerade former för gedigen handledning, introduktion och kontinuerlig utveckling under hela arbetslivet.

Läs mer på http://www.folktandvårdenöstergötland.se/jobb och följ oss på https:/www.facebook.com/jobbahosfolktandvarden/

 

Flytta till Östergötland

Östergötland är fantastiskt! Våra största städer Linköping och Norrköping utgör Sveriges fjärde storstadsregion och har ett universitet som tillhör de främsta i Europa. Härifrån är det aldrig långt till den vackra landsbygd som sträcker sig från havet i öster till Omberg i väster, från Kolmården i norr till de många insjöarna i söder.

Läs mer på http://www.visitostergotland.se