A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare

”Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet.” – Ruxandra, tandläkare

”Fantastiska kollegor!” – Ellinor, tandsköterska

Välkommen till Folktandvården Östergötland!

Här tar vi emot dig med en egen handledare och ett strukturerat handledningsprogram.

När du har avslutat ditt första år hos oss är du redo för självständigt arbete inom allmäntandvårdens alla delar. Du följer då en klinisk karriärstege för allmäntandläkare som kan ta dig till en roll som forskare, specialisttandläkare eller klinisk expert inom den viktiga allmäntandvården.

Inom vår stora organisation finns också alla möjligheter för dig som vill utvecklas inom ledarskap, pedagogik, utvecklingsarbete eller annat spännande. Om du vill nå långt så finns vi bakom dig!

Flytta till Östergötland

Östergötland är fantastiskt! Våra största städer Linköping och Norrköping utgör Sveriges fjärde storstadsregion och har ett universitet som tillhör de främsta i Europa. Härifrån är det aldrig långt till den vackra landsbygd som sträcker sig från havet i öster till Omberg i väster, från Kolmården i norr till de många insjöarna i söder.

Här kan du läsa mer om Folktandvården Östergötland!

 

Läs mer om Östergötland på http://www.visitostergotland.se