Vårt jobb:

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon kundbesök varje år.

Vi jobbar varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska och fräscha i munnen hela livet – och vara stolta över sina leenden. Vi jobbar för leenden!

Med fler än 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Vi ger dig:

  • Stora utvecklingsmöjligheter

Hos oss får du chansen att växa under hela din karriär och bli ditt bästa yrkes-jag.
Folktandvården Skåne Academy är vårt program för kompetensutveckling. Här kan du vidareutbilda dig under hela din karriär. Det finns en mängd odontologiska kurser och utbildningar att välja mellan. Ett annat sätt att utvecklas är att delta i något utvecklingsprojekt. De kan handla om hur vi skapar bäst tillgänglighet för våra kunder, digitalisering eller att utveckla nya arbetssätt. För dig som vill bedriva ett eget forskningsprojekt, kan du varje år ansöka om medel för detta.

  • Stor trygghet

Vi gör allt vi kan för att du ska kunna förena arbetsliv och privatliv, för att vi tror att när privatlivet känns tryggt så känner du dig också tryggare på jobbet.

Självklart har vi kollektivavtal och varje månad betalar vi in till din tjänstepension. Vi erbjuder företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom lönetillägg vid föräldraledighet eller längre sjukskrivning. Vi är övertygade om att när du känner dig trygg privat, känner du dig också tryggare när du kommer till jobbet.

  • Stor variation

Folktandvården Skåne har över en miljon besökare varje år. Många människor betyder många olika behov. Hos oss kan du se fram emot en varierande vardag! Och vi jobbar tillsammans, kollegor emellan för att tänka på nya sätt. Allt för att få en rolig vardag med stor variation!

  • Stor gemenskap

Med många kollegor blir du en del av en stor gemenskap. Tillsammans ser vi till att skapa en miljö där alla kan ha en bra dag. Och där alla utvecklas. Några ord du kommer att höra ofta är våra värdeord: Nyskapande, Öppna och Tillsammans. Det är en värdegrund som vi lever efter i alla delar av verksamheten.

  • Stor kunskapsarena

Hos oss får du ta del av det senaste inom din profession, och bedriva egen forskning om du vill det. Och bäst av allt, du kan påverka framtidens tandvård och samhällsutvecklingen i Skåne och i Sverige.

 

Vill du bli en av oss? Läs mer på jobbaforleenden.se

Har du frågor?
Maila till oss:
ftv.jobb@skane.se