Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar med vad vi tycker är tandvårdens finaste och viktigaste uppdrag – att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Bli en av oss du också!

Se våra lediga tjänster >

Följ oss gärna

Kunskap och engagemang

I drygt 80 år har vi på Folktandvården Stockholm arbetat med högkvalitativ tandvård, utveckling och forskning för att förbättra befolkningens munhälsa. Tillsammans är vi 2000 kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län och på vårt huvudkontor på Södermalm.

 

Vi välkomnar alla

Vi erbjuder allmäntandvård, specialisttandvård och medicinsk tandvård. Vår storlek, vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kund oavsett vårdbehov. Samtidigt ger det våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas.

Utvecklingsmöjligheter

Vårt mål är att vara det mest kunskapsdrivna tandvårdsföretaget och vara det självklara valet för medarbetare och kunder. Vi investerar därför årligen i våra medarbetares utveckling för att hålla en hög kompetens inom företaget.

 
 

Vår värdegrund

För att fortsatt lyckas med vårt uppdrag, att förbättra befolkningens munhälsa, arbetar vi utifrån våra värderingar: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.

Läs mer om vår verksamhet www.folktandvardenstockholm.se