A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter.

På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Läs mer om oss

Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Stockholm, Västerås och Gävle. Här finns storstadspuls och småstadsidyll. Folktandvården har kliniker i hela länet, 20 kliniker för allmäntandvård och fem kliniker för specialisttandvård i Uppsala och Enköping, samtliga modernt utrustade och med kunniga kollegor. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Vi är HBTQ-certifierade sedan 2012.

Hos oss kan du växa!

Vi har ett brett utbildningsprogram som bidrar till din utveckling inom Folktandvården. Hos oss finns det möjlighet för dig att växa, både om du är nyutexaminerad och erfaren. Folktandvården är en efterfrågad samverkanspart i ett samlat kompetenscentrum inom hela Region Uppsala. Därför kan du enkelt fokusera på dina kliniska intresseområden, driva forskningsprojekt samt delta i utbildningsuppdrag. Att vara ny på jobbet är spännande och roligt, vi erbjuder dig som är nyutexaminerad att gå vårt populära adeptprogram eller introduktionsår, så att din första tid hos oss blir så bra som möjligt.

Kommunikationsansvarig Folktandvården

Linda Alexandersson

Enheten för hälso- och sjukvårdskommunikation
Kommunikationsavdelningen
www.ftvuppsala.se