A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Vi i Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

En trygg start

Alla nya medarbetare deltar i ett gediget introduktionsprogram. Det innehåller bland annat en seminarieserie med specialister inom alla områden och fördjupningsseminarier inom protetik och ortodonti.

Du som är ny i yrket får en god handledning för att du ska känna dig trygg i början av din karriär. Vi har även anpassade produktionskrav och anpassad administrativ tid, så att du kan fokusera på din personliga utveckling i din takt.

Utvecklas hos oss

För att sedan vidareutvecklas i din yrkesroll finns det olika vägar att gå. Du kan fortsätta på stigen som allmäntandläkare, tandhygienist eller tandsköterska och bli riktigt erfaren och på detta sätt vara en stark tillgång för kliniken och organisationen.

En annan möjlighet är att fördjupa sig inom ett eller flera områden, där verksamhetens behov och ditt engagemang styr åt vilken riktning det bär, till exempel vara klinikchef, delta i folktandvårdens utvecklingsarbete eller jobba på specialistklinik.

Kontakta Folktandvården

HR-konsult

Julia Björklund
e-post: julia.bjorklund@regionvarmland.se
tel: 010-831 96 44