A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Välkommen till Folktandvården i Västerbotten!

I Västerbotten finns det mesta, en varierad natur, allt från det karga kustlandskapet vid Bottenviken till den mäktiga fjällnaturen i väster på gränsen mot Norge. Däremellan finns inlandet med milsvida skogar och myrar.

Läs mer om oss >

Folktandvården Västerbotten

Folktandvården har ca 600 medarbetare varav ca 200 är tandläkare. Vi finns i länets alla 15 kommuner och har totalt ca 30 kliniker.
Folktandvården Västerbotten omfattar allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet.

Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi vid tandläkarhögskolan.

Världens bästa tandvård 2020

Att uppnå en bättre tandhälsa är grunden för vårt arbete. Vi arbetar efter Landstinget gemensamma värdegrund, som i kortversion lyder ”Ständigt bättre – patienten alltid först!”, ett etiskt och moraliskt rättesnöre och en kompass i det dagliga arbetet.

Kontakta Folktandvården

HR-specialist
Maria Björklund
maria.e.bjorklund@vll.se
Tel: 090-785 35 65