A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Välkommen till Västra Götaland!

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.

Västra Götaland har 1,6 miljoner invånare och 50 000 av dessa arbetar inom Västra Götalandsregionen. Västra Götalandsregionen består av tre ansvarsområden: Hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling och kollektivtrafik.

Läs mer på vår webbsida >

Folktandvården Västra Götaland

På Folktandvården i Västra Götaland är vi 3 000 medarbetare som arbetar på 164 mottagningar där vi erbjuder både allmän- och specialisttandvård. 2012 tog vi emot drygt 662 000 patienter.

Vår ledstjärna är visionen ”Frisk i munnen hela livet”. Vad menar vi med det? Jo, att vi arbetar för att invånarna i Västra Götaland ska kunna vara friska i munnen genom livet och att vi finns till för alla, oavsett ålder, var du bor och om du är frisk eller sjuk.

I Västra Götaland har du fri tandvård till och med det år du fyller 23 år. Från 2014 höjs åldern till 24 år. Vi erbjuder våra patienter som har lämnat den avgiftsfria tandvården Frisk-tandvård – tandvård till fast pris. Med Frisktandvård får du både förebyggande tandvård och regelbundna undersökningar, till ett fast pris per månad.

Vi lägger stor vikt vid förebyggande arbete, men utför även den mest komplicerade tandvården där den behövs. Miljön är viktig för oss och vi arbetar för en långsiktig och hållbar utveckling. Alla våra kliniker är miljödiplomerade.

Kontakta Folktandvården Västra Götaland

info.folktandvarden@vgregion.se
Tel: 010-441 70 00