A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Välkommen till Västra Götaland!

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.

Läs mer på vår webbsida >

Folktandvården Västra Götaland

Folktandvården Västra Götaland är Sveriges största tandvårdsorganisation. Vi är drygt 3 100 medarbetare som arbetar för att invånarna i Västra Götaland ska vara friska i munnen hela livet.

Vår kompetens och vår storlek är helt unik. Vi har 153 allmäntandvårds- och specialisttandvårdskliniker och kan utföra alla typer av tandvård. Vi finns till för alla, från den yngsta till den äldsta och från den som är frisk till den som är svårt sjuk.

Folktandvården Västra Götaland erbjuder en stimulerande miljö som kännetecknas av engagemang, samarbete och glädje. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Tillsammans bidrar vi till bättre hälsa och god livskvalitet för invånarna i Västra Götaland.

Oavsett om du vill jobba som tandsköterska, tandhygienist eller tandläkare, eller vill arbeta med ledarskap, äldretandvård, forska, handleda studenter eller fördjupa dig inom ett unikt ämne så kan du göra det hos oss.

Välkommen!

Kontakta Folktandvården Västra Götaland

info.folktandvarden@vgregion.se
Tel: 010-441 70 00