A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Folktandvården i Blekinge

Folktandvården i Blekinge står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Folktandvården i Blekinge består av allmäntandvård och specialisttandvård. Allmäntandvård bedrivs på 11 mottagningar runtom i länet.

Det finns nio tandvårdsspecialiteter i Sverige och folktandvården i Blekinge erbjuder tandvård inom samtliga specialiteter.

Besök vår webbsida

Jobba hos oss

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Vårt arbete präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Som medarbetare hos folktandvården i Blekinge får du en bra överblick över klinikerna och nära kontaktvägar.

Du får utrymme att påverka, synas och göra skillnad. Du blir sedd som både medarbetare och kollega, och du får en ordentlig introduktion oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad.

Vi tror på kompetensutveckling och har en uppmuntrande inställning till vidareutbildning. Vi erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmedel, auskultation och meriteringstjänster.

Läs mer om oss och se våra lediga tjänster här

Förvaltningschef Folktandvården

Håkan Bergevi


HR-chef
Charlotte Johansson