A-Ö
Mest populära
Senast publicerade
Specialitet
Tillstånd
Bildgalleri

Den lilla organisationen med stora möjligheter

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Läs mer om oss

Bo i Kronoberg

Kronoberg är en del av Småland. Här kan du leva i en trygg små­stad, på landsbygden eller i modern stadsmiljö. Hjärtat i regionen är Växjö. En liten stad där människan blir stor – kanske är det därför så många trivs i Växjö. Växjö har det mesta som kännetecknar en storstad, utom avstånden. En inkluderande plats, där du fullt ut kan vara dig själv. Vi erbjuder en mix av gammalt och nytt, sport och kultur, puls och vila. Men framför allt kan vi erbjuda balans. I Växjö är det inte bara nära till naturen, här börjar naturen i staden. En levnadsvänlig plats med både tätort och landsbygd, för den som vill ha ut mycket av livet.

Här får du en bra början och en ännu bättre utveckling

Det är viktigt att du får en bra start hos oss och känner att du hamnat rätt. Lika viktigt är det att du fortsätter utvecklas varje dag. Vi har med stor omsorg planerat vårt introduktionsprogram för nya medarbetare.

  • Introduktion på arbetsplatsen
  • Gemensamma dagar med andra nyanställda
  • Föreläsningar
  • Handledarledd klinisk introduktion

 

Vi gör tillsammans med dig en individuell utvecklingsplan med dina karriärs- och kompetensmöjligheter. Där du sedan ges möjlighet att gå på utbildningar, utvecklingsprogram, fördjupande kurser och nätverksträffar. Du får individuell lönesättning där du påverkar din löneutveckling genom det arbete du utför.

Handledarkliniken

Folktandvården Linné Odontologica, så heter handledningskliniken i Kronoberg. Här kan du som är nyexaminerad tandläkare och börjar arbeta på en landsbygdsklinik få handledning av erfarna, särskilt utbildade tandläkare. Här behandlar du patienter med mer avancerade behandlingar under handledning. Du arbetar på den klinik du är anställd på tre dagar i veckan och handledningskliniken två dagar i veckan. Du går handledningsprogrammet i ett år.

Vår organisation

  • 19 allmäntandvårdskliniker.
  • Tre specialisttandvårdskliniker med specialiteterna ortodonti, parodontologi, oralkirurgi, endodonti, pedodonti, käk- och ansikts-röntgen, protetik, bettfysiologi och sjukhustandvård.
  • Ett kansli och en tandvårdsbuss.

Kontaktuppgifter

Lisen Blomdahl
HR-ansvarig

Telefon

0470-58 88 65