Annons

Publicerad: 2022-03-29

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss på Specialisttandvården i Östersund! Specialisttandvården är en del av Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen och vår verksamhet bedrivs på en gemensam klinik på Östersunds sjukhus. Kliniken består av åtta avdelningar. Alla specialiteter, med undantag för endodonti, finns representerade. På kliniken bedrivs också specialiseringstjänstgöring och forskning. Totalt är vi ca 40 medarbetare, som trivs tillsammans!

Arbetsuppgifter

Vi söker en pedodontist med stort intresse och engagemang för tandvård och pedodonti. Du kommer i din roll att ta emot och behandla de barn och unga som har behov av din specialistkompetens. Du kommer också hantera remisser från kollegor inom allmäntandvård samt från hälso- och sjukvården. Ytterligare en viktig arbetsuppgift är att vara allmäntandvården behjälplig med stöd och råd inför behandling samt utbildningsinsatser. På Specialisttandvården i Östersund erbjuder vi narkostandvård för våra patienter här på kliniken.
Som pedodontist kommer du att arbeta i ett behandlande team tillsammans med kompetenta kollegor – en tandsköterska och en tandhygienist. Goda möjligheter finns att tillsammans med kollegorna på avdelningen påverka och organisera arbetet.
Det finns ett nära och väl utvecklat samarbete mellan våra olika specialiteter.

Vi vill också att du bevakar den vetenskapliga utvecklingen inom pedodontins område och sprider kunskap och information vidare ut i vår organisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk specialistkompetens i pedodonti. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Förutom din formella kompetens är dina personliga egenskaper viktiga.
Som person är du engagerad, strukturerad, ansvarstagande och prestigelös. Du har en god kommunikativ förmåga och bemöter barnen på deras villkor. Du värdesätter också ett gott samarbete med dina kollegor, såväl inom som utanför organisationen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 Tillträde: enligt överenskommelse

Ansök senast:   2022-04-17

Referensnummer:   Persr/280/2022

Välkommen att söka genom att:

Kontaktperson

Maria Flygare Verksamhetschef/Enhetschef 063 14 71 17 maria.flygare@regionjh.se

 

Fackliga företrädare

 

Per-Ola Malmström Blom Övertandläkare 063 147152 per-ola.malmstrom@regionjh.se
Stephanie Betzel Övertandläkare 063147123 stephanie.betzel@regionjh.se

Övrigt

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet.
Under hösten 2018 öppnade vi ytterligare en klinik, Tandakuten i Östersund. Som medarbetare i Folktandvården erbjuds du friskvårdspeng. Du är medlem i vår personalförening som erbjuder en
mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.
Ring oss gärna så berättar vi mer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Folktandvården, Region Jönköpings län behöver fler engagerade och entusiastiska medarbetare. Det har inte minst ett stort patienttryck bidragit till. Många vill bli nya patienter hos oss. Nu söker vi dig som tillsammans med oss kan flytta fram positionerna för vår tandvård ytterligare. Vi behöver både dig med färsk kunskap och dig med rik erfarenhet.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.