Annons

Är du tandsköterska och gillar ett aktivt friluftsliv?

Publicerad: 2023-05-04

Arbetsplatsbeskrivning

Då våra tandläkare och tandsköterskor på folktandvården i Åre gått vidare och sökt nya utmaningar utanför folktandvården finns nu möjligheten att vara en del i att bygga upp verksamheten på nytt tillsammans med vår tandhygienist som finns på kliniken.

Folktandvården ligger i Åre by med hälsocentral i samma byggnad. Kliniken har idag ca 2900 patienter listade patienter varav ca 1100 är barn samtidigt som det under turistsäsong är hög beredskap för att ge akuttandvård till den då ökade befolkningen. Kliniken har 4 behandlingsrum. Rummen är utrustade med digital röntgen och journalsystemet på kliniken är T4. Kliniken planeras också utrustas med en panoramaröntgen inom kort.

Närmsta klinik är folktandvården i Järpen och samarbetet mellan klinikerna är väl utvecklat så vid uppstart kommer stöd kunna finnas från den kliniken. Det finns också ett gott samarbete med våra specialisttandläkare som finns i Östersund.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som tandsköterska har du varierande arbetsuppgifter. Förutom patientarbete med barn, ungdomar och vuxna är arbetsuppgifterna receptionsarbete, sterilarbete samt administrativt arbete med mera.

Kvalifikationer

För att vara en del i att forma folktandvården Åre på nytt tror vi att det är viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten, självständig och har god social kompetens och samarbetsförmåga. Vi tror också att det är viktigt att ha en förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt och att du är professionell i din yrkesutövning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i folktandvårdens profil.

Ytterligare kvalifikationer:
– Tandsköterskeexamen, men även annan vårdnära erfarenhet kan ses som en merit
– Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande
– Några års erfarenhet
– Erfarenhet av journalsystemet T4 är meriterande
– B-körkort

Andra uppgifter

Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Friskvårdsbidrag till dig själv och friskvårdstid för teamet erbjuds samt att du själv får vara delaktig i att så långt som möjligt skapa arbetstider som svarar mot dina önskemål. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

I Åre kommun, som är en av Sveriges mest expansiva och heta kommuner, satsas det på framtidsutveckling och det finns unika möjligheter att vintertid bedriva ett rikt friluftsliv i form av fiske, skärmflygning samt naturligtvis fantastisk skidåkning både på tvären och utför. Även sommaren erbjuder ett rikt friluftsliv med fiske, cykling, vandring i en storslagen natur.
Det finns också goda kommunikationer med omvärlden i form av tåg, flyg och buss.

Välkommen med din ansökan och har du frågor ring oss gärna!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, Heltid, eller deltid enligt överenskommelse. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Mikelsson
Enhetschef
Telefon: 0640-166 35
Email: maria.mikelsson@regionjh.se

Namn: Mimmi Nilsson
Tandsköterska, kliniksamordnare
Telefon: 0647-165 70
Email: mimmi.nilsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Einarsson
Vision
Telefon: 0670-166 50
Email: emma.einarsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/393/2023
Sista ansökningsdag: 2023-07-02

Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.