Annons

Barntandvårdsstrateg, Folktandvården Region Jönköpings län

Publicerad: 2020-01-17

Folktandvården i Region Jönköpings län arbetar för att ge länets invånare bästa möjliga munhälsa. Ett av våra viktigaste folkhälsouppdrag sedan över 80 år handlar om tandvård och munhälsa för barn och unga. Nu har vi ett spännande och unikt uppdrag för dig som är tandläkare med ett stort intresse för barntandvård. Som barntandvårdsstrateg hos oss kommer du att arbeta med att lyfta och utveckla barntandvårdsuppdraget och stödet för barn och ungas munhälsa, på strategisk nivå. 

Vill du veta mer om hur vi arbetar med barntandvårdsfrågor i länet? Läs mer om ett av våra projekt Tillsammans mot tandtrollen.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Vi ser att du har flera års klinisk erfarenhet med betoning på barntandvård. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet T4 är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är delad mellan arbete som barntandvårdsstrateg och tjänstgöring som tandläkare. Val av klinik baseras på ditt önskemål och verksamhetens behov. En del av arbetet kommer utföras i Jönköping.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag.

Det här får du arbeta med
I din roll kommer du att arbeta strategiskt och utvecklingsinriktat med barntandvårdsfrågor. Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om verksamhetsutveckling av en redan framgångsrik barntandvård, utvärdering och utveckling av vårdprogram i samarbete med specialisttandvården och Avdelningen för pedodonti, samt stöd till enskilda kliniker i barntandvårdsfrågor. Du har ett nära samarbete med både interna och externa samarbetspartners och ansvarar för Folktandvårdens information och kommunikation gällande barntandvård.

Övrig tid arbetar du som tandläkare på en av våra kliniker i länet med samtliga förkommande arbetsuppgifter inom en tandläkares kompetensområde.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du har ett stort intresse av barntandvård. Du känner dig trygg i din yrkesroll och tar ansvar för din uppgift. För att nå uppsatta mål planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

Du har förmåga att se helheter och ta hänsyn till sakers betydelse och konsekvens under ett långsiktigt tidsperspektiv. Att väga samman komplex information och göra korrekta prioriteringar därefter är enkelt för dig.

Gott samarbete är något som du värdesätter och du är lyhörd och kommunikativ gentemot andra. Du anpassar din kommunikation efter situation och person samt har förmågan att förmedla ditt budskap på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs mer om oss på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Michael Trollstad på telefonnummer 010-244 81 31.

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.