Annons

Klinikkoordinator, Sävsjö Folktandvård

Publicerad: 2020-04-17

Har du ett intresse för ledarskap och brinner lite extra för att motivera och utveckla andra? Nu söker vi en klinikkoordinator till Sävsjö Folktandvård!

Här erbjuder vi dig en varierande vardag på en trivsam arbetsplats där teamarbete är viktigt. Hos oss är allas insats lika värdefull och varje medarbetare är med och bidrar till klinikens utveckling och framtid genom nya idéer och arbetssätt. Kliniken har de senaste åren tagit emot flera nyutbildade tandläkare vilket gör handledning till en naturlig del av allas vardag.

Engagerade medarbetare och ett stort patientunderlag ger möjlighet för oss att erbjuda alla typer av behandlingar. Kliniken renoverades 2010 och har tolv fina behandlingsrum.

Vill du veta mer om oss? Välkommen in på Jobba på Sävsjö Folktandvård.

Vi söker
Vi söker dig som har intresse för ledarskap och att arbeta med människor. Du är utbildad tandsköterska eller legitimerad tandhygienist med några års arbetslivserfarenhet inom din profession.

För tjänsten som klinikkoordinator ser vi att du har datorvana, erfarenhet av journalsystemet T4 samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska språket. Då resor kan förekomma i tjänsten så krävs även körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat. 

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidareanställning som tandsköterska eller tandhygienist. Tjänsten som klinikkoordinator är ett tidsförordnande med möjlighet till förlängning. Start sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder alla våra medarbetare ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag.

Det här får du arbeta med
Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd. Tillsammans arbetar ni med planering, styrning och utveckling av medarbetare och verksamhet. Du arbetar också med tidboksplanering, ekonomi-, schema- och personalfrågor.

Vill du veta mer om hur en klinikkoordinators vardag ser ut på en annan klinik? Läs mer om Susannes arbete på Bankeryd Folktandvård.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är trygg i dig själv och trivs i rollen som arbetsgivarrepresentant. Hos oss är ingen dag den andra lik, varför du behöver vara flexibel och snabbt kunna ställa om till ändrade förutsättningar. Där andra ser problem ser du möjligheter! Du har ett lugn och en stabilitet som gör dig till en trygghet i stressade situationer. I ditt arbete är du självständig och tar gärna egna initiativ. 

Som klinikkoordinator kommer du att ha stora kontaktytor, varför du behöver vara lyhörd och trivas i samarbete med andra. Du relaterar med lätthet till medarbetare och patienter, och löser konflikter som uppstår på ett konstruktivt sätt. I din kommunikation är du tydlig och du säkerställer att ditt budskap nått fram.

Detta värderar vi högt
Som klinikkoordinator är du en god förebild utifrån organisationens värderingar. Du är en arbetsgivarrepresentant och arbetar efter våra mål och visioner. För att läsa mer om detta kan du gå in på Jobba på Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Anna Abelsson på telefonnummer 010-243 87 08 eller anna.abelsson@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 3 maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Folktandvården, Region Jönköpings län behöver fler engagerade och entusiastiska medarbetare. Det har inte minst ett stort patienttryck bidragit till. Många vill bli nya patienter hos oss. Nu söker vi dig som tillsammans med oss kan flytta fram positionerna för vår tandvård ytterligare. Vi behöver både dig med färsk kunskap och dig med rik erfarenhet.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.