Annons

Klinikkoordinator, Vetlanda Folktandvård, Folktandvården Region Jönköpings län

Publicerad: 2020-02-03

Har du ett intresse för ledarskap och brinner för utveckling? Nu söker vi en klinikkoordinator till Vetlanda Folktandvård som vill vara delaktig i att forma en klinik under utveckling. Välkommen med din ansökan! 

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse av att leda människor och processer. Du har intresse för utvecklingsfrågor och vill vara delaktig i arbetet med att forma framtidens attraktiva arbetsplats.

Har du tidigare arbetat med personalfrågor, schemaläggning, budget och uppföljning ser vi det som positivt. Kunskap i journalsystemet T4 är meriterande, och vi ser gärna att du har erfarenhet av att handleda och introducera nya medarbetare.

Du är utbildad tandsköterska eller legitimerad tandhygienist med några års arbetslivserfarenhet inom din profession.

För tjänsten krävs körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din motivation att anta en ny utmaning.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidareanställning som tandsköterska eller tandhygienist. Tjänsten som klinikkoordinator är ett tidsförordnande på 2 år med möjlighet till förlängning. Start sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. Här kan du läsa mer om regionens övriga förmåner. 

Det här får du arbeta med

Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd. Tillsammans arbetar ni med planering, styrning och utveckling av medarbetare och verksamhet. Du arbetar också med tidboksplanering, ekonomi-, schema- och personalfrågor.

Till följd av vakanser bemannas kliniken i dagsläget även av personal från andra kliniker i länet och just nu pågår en tillsättning av ett övergripande resursteam. Resursteamet består av tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister med uppdrag att bemanna de av länets kliniker som har störst bemanningsbehov. Som klinikkoordinator har du en viktig roll i arbetet att planera schema och skapa goda förutsättningar för såväl resursteamet som klinikens fasta personal.

I denna tjänst ges du också möjlighet att få vara en del i ett spännande övergripande utvecklingsarbete med fokus på att skapa attraktiva arbetsplatser för att säkra kompetensförsörjningen på våra kliniker.

Vill du veta mer om hur en klinikkoordinators vardag ser ut på en annan klinik? Läs mer om Susannes arbete på Bankeryd Folktandvård här.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i dig själv och trivs i rollen som arbetsgivarrepresentant.  Du tar ansvar för dina uppgifter och drivs av nya utmaningar. Hos oss är ingen dag den andra lik, varför du behöver vara lösningsfokuserad och snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar. Du tar de initiativ om krävs för att driva arbetet framåt.

Som klinikkoordinator kommer du att ha stora kontaktytor, varför du behöver vara lyhörd och trivas i samarbete med andra. I din kommunikation är du tydlig och du har förmågan att anpassa ditt sätt att kommunicera beroende på person och situation. Du motiverar medarbetarna och skapar engagemang och delaktighet på kliniken. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på det svenska språket.

Detta värderar vi högt

Som klinikkoordinator är du en god förebild utifrån organisationens värderingar. Du är en arbetsgivarrepresentant och arbetar efter våra mål och visioner. För att läsa mer om detta går du in på Jobba på Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Christer Edlund på 072-239 15 35.

Sista ansökningsdag är den 21 februari 2020.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.