Annons

Professionsansvarig för verksamhetsförlagd utbildning för tandhygienister

Publicerad: 2020-02-10

Är du en tandhygienist som brinner för handledning? Välkommen att söka tjänsten som Professionsansvarig för verksamhetsförlagd utbildning för tandhygienister. I samarbete med tandhygienistprogrammet vid Jönköpings University, Hälsohögskolan verkar du för att studenter, som kan bli framtida medarbetare, får positiva erfarenheter och god utbildningskvalitet vid sin verksamhetsförlagda utbildning, (VFU) inom Region Jönköpings län.

Vi söker

Dig som har kandidatexamen som tandhygienist. Du har minst 2 års erfarenhet som tandhygienist. Du har ett stort intresse för forskning och utbildning, har du magisterexamen är det meriterande. Du har erfarenhet av att handleda studenter på klink och har handledarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har kompetens och erfarenhet av interpersonellt lärande och av att samverka med andra professioner.

I uppdraget ingår en del resor i länet och därför krävs körkort.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett uppdrag som professionsansvarig motsvarande en 20 % tjänst på årsbasis. Dina arbetsuppgifter följer tandhygienistprogrammets VFU perioder vilket innebär att även arbetsbelastningen varierar, men över ett år motsvarar ungefär 20 %.

I grunden har du en tillsvidareanställning och upp till heltid arbetar du som tandhygienist vid någon av länets kliniker.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. Här kan du läsa mer om regionens övriga förmåner. 

Det här får du arbeta med

Som professionsansvarig är du en länk mellan tandhygienistprogrammet och Folktandvårdens kliniker. Du fördelar platser för VFU inom Region Jönköpings län. I rollen har du har kontakt med studenter som du vägleder, utmanar och coachar. Du stödjer de kliniska handledarna och förmedlar information mellan högskolan och Regionen samt har ett nära samarbete med de övriga professionsansvariga inom Futurum, akademin för hälsa och vård.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet som professionsansvarig är mycket självständigt och du driver dina egna processer framåt. Detta förutsätter att du på ett självgående sätt tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån den tidsplan som du själv har satt upp utifrån givna ramar. Dina arbetsuppgifter innebär mycket kontakter med såväl studenter som handledare och lärare. Detta kräver en god samarbetsförmåga och att du kan kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta Tandvårdsdirektör Agnetha Bartoll, 010-242 53 32.

Sista ansökningsdag är den 25 februari 2020. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.