Utmanande och omväxlande tandläkarjobb!

Är du driven och vill jobba inom hela Folktandvården, träffa nya medarbetare och patienter i olika delar av vårt län? Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig som är erfaren och trygg i din yrkesroll en viktig funktion inom Folktandvårdens verksamhet. Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns även specialisttandvården som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Denna tjänst erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % som tandläkare, med uppdrag som handledare på 50%, och som projektansvarig för att starta upp vår handledningsklinik på 50%, under två år. Tanken är att delar av tjänsten när så tillåter ägnas åt klinisk verksamhet.
Folktandvården behöver i varierande grad handledning till sina nyanställda kollegor runt om i länet, och för att både hjälpa delar av länet med att möta fler patienter, samtidigt som vi får en stabil handledning till våra nya kollegor, behöver vi starta upp en handledningsklinik, och ett koncept för hur det ska fungera över tid. Vi tror att du som tandläkare är rätt person för den uppgiften.
I tjänsten ligger även att ansvara för vårt traineeprogram för nya tandläkare och tandhygienister, inklusive samordning av föreläsningar mm. En nyckelroll helt enkelt!
Du kommer att få träffa nya arbetskamrater från hela länet under tiden och du kommer även regelbundet att delta i vår ledningsgrupp och redovisa arbetet som löper, inklusive tät dialog med chefsgruppen och tandvårdschefen.
Om du tillsammans med oss vill ta Jämtland Härjedalens tandvård framåt så är det här en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Som handledare stödjer du kollegor utifrån individuella behov och i överenskommelse med närmaste chef.
Vi vill att du är flexibel och har förmågan att skapa goda relationer med såväl övriga medarbetare som patienter.

Kvalifikationer

Svensk tandläkarlegitimation och flera års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av handledning för yngre kollegor. Det är meriterande om du har vana av att arbeta i T4.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper
Stort utvecklingsintresse samt god samarbetsförmåga
Lätt att kommunicera i tal och skrift
B-körkort

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att göras innan annonstidens slut.

Ansök senast:   2022-09-18

Referensnummer:   Persr/682/2022

Välkommen att söka genom att:

Kontaktperson

Stefan Stjernström Områdeschef 063 147514 stefan.stjernstrom@regionjh.se

Fackliga företrädare

Per-Ola Malmström Blom Övertandläkare 063 147152 per-ola.malmstrom@regionjh.se
Stephanie Betze lÖvertandläkare 063147123 stephanie.betzel@regionjh.se

Övrigt

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.