Annons

Tandläkare sökes till Folktandvården Söndrum

Publicerad: 2023-01-24

Folktandvården Halland

Söndrums Folktandvårdsklinik är belägen i en expanderande stadsdel i Halmstad, vi söker därför efter nya lokaler där vi ska bygga framtidens klinik. Tanken är att vi tillsammans ska utöka och utveckla vår verksamhet med nytänk och framåtanda. Vill du följa med på resan att forma och planera framtidens klinik? På grund av ökad patienttillströmning söker vi nu en ny tandläkarkollega till oss på Folktandvården Söndrum.

Din roll hos oss

Som tandläkare på Folktandvården Söndrum kommer du att få använda hela din kompetens, då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi söker dig som har intresse av mångfalden i Folktandvården såväl akuttandvård, barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård. I arbetet ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter som tandläkare. Inriktning inom specifikt område är möjligt om intresse finns.

På vår klinik får du tillgång till många härliga kollegor. Terapimöten genomförs regelbundet. Vi är för teamarbete och du ska kunna hantera att ha flera bollar i luften samtidigt och ändå kunna behålla lugnet.

Är du alldeles ny och kommer direkt från skolan? Då kan vi ge dig det stöd som du behöver! Har du jobbat ett tag och har flerårig erfarenhet? Då kan du dela med dig av dina kunskaper till oss!

Om arbetsplatsen

Vi är en klinik som vill ligga i framkant och strävar efter att arbeta med ny teknik när möjlighet ges, vi har bland annat en digital scanner för snabbare och bekvämare avtryckstagning – bra för både personal och patienter! Vi har både sensorer och bildplattor för smidigast möjliga röntgentagning, samt en helt ny panorama.

Vi är en härlig personalgrupp på 30 personer i blandade åldrar med stor kompetens och mångårig erfarenhet. Vi jobbar med ett öppet klimat och har inga ”stängda dörrar”. Samarbete och vänligt bemötande är en självklarhet i vår verksamhet.

Varje dag ställs vi inför nya utmaningar och det är något som vi ser som positivt för att kunna utvecklas.

Tjänstgöring på annan Folkvårdsklinik kan förekomma och ingår i anställningen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandläkare och vi ser gärna att du har erfarenhet av tandläkaryrkets samtliga kompetensområden. Har du tidigare erfarenhet av handledning är detta välkomnande. Då vi arbetar i digitala system är en god datorvana ett krav. Kunskaper i journalsystemet VAS och Carita är meriterande.

Vi värdesätter flexibilitet, stabilitet och god kamratanda. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till medarbetare och patienter, där du även förväntas anpassa ditt budskap till mottagaren.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket kan innebära att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/114
Kontakt
  • Sandra Lindqvist-Karlén, Klinikchef, 0720-852751
Facklig företrädare
  • Line Attenius, TT, 0736-938864
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-06
Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.