Vill du jobba på en liten klinik i glesbygd med flera olika patientgrupper?
Välkommen till Folktandvården i Hede! Här kommer vi göra vårt bästa för att hitta en framtid som passar dig.

Hede ligger i hjärtat av Härjedalen som bjuder på en storslagen natur med möjligheter till skidåkning, vandring, jakt, fiske och annat friluftsliv. I Funäsdalen, Vemdalsskalet och Björnrike finns fina skidanläggningar. Här är det mesta personligt, behagligt småskaligt och präglat av livskvalitet. Möjligheterna är stora till omväxling i arbete och fritid, vi tar din utveckling på allvar och vill få ditt livspussel att fungera!

Du får jobba i ett team med duktiga, självständiga och kompetenta kollegor. På kliniken ska det jobba ett team, d.v.s. en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor.

Vi söker dig som trivs med att arbeta utifrån ett brett kompetensområde. Här möter du och arbetar med alla olika patientkategorier: barn, vuxna, akuta och nödvändig tandvård.

Chans att nischa sig inom något område på specialisttandvården finns, då vi gärna ser att så mycket som möjligt av vården utförs på hemmakliniken, självklart utifrån en kvalitativ god vård.

Vi samarbetar mycket mellan klinikerna i Hede, Sveg och Funäsdalen, så viss tjänstgöring på annan klinik kan komma i fråga.

Kvalifikationer

Svensk legitimation som tandläkare, gärna med några års erfarenhet.
Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift.
God samarbets- och planeringsförmåga, noggrannhet samt ekonomiskt sinnelag är egenskaper som också behövs för att du på bästa sätt ska kunna bidra till vår gemensamma strävan att erbjuda en god tandvård i Härjedalen

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 Tillträde enligt överenskommelse

Ansök senast:   2022-01-31

Referensnummer:   Persr/145/2021

Välkommen att söka genom att:

Kontaktperson

Malin Edler Enhetschef 076-1357394 malin.edler@regionjh.se

Fackliga företrädare

Per-Ola Malmström Blom Övertandläkare per-ola.malmstrom@regionjh.se
Stephanie Betzel Övertandläkare stephanie.betzel@regionjh.se

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

Ring oss gärna så berättar vi mer!