Annons

Tandläkare till Folktandvården Ullared

Publicerad: 2022-07-25

Folktandvården Halland

Är du legitimerad tandläkare och letar efter ett varierat och utvecklande arbete där du får chans att arbeta med din fulla tandläkarkompetens? Då behöver du inte leta längre!

Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss kommer du att få användning av hela din kompetens inom allmäntandvård med dess breda behandlingspanorama. Du har stort inflytande över det dagliga arbetet och tillsammans med ditt team planerar ni patientbehandlingen. Du kommer arbeta med såväl barn och ungdomar som vuxentandvård.

En vanlig arbetsdag hos oss arbetar du omväxlande med barn och vuxna. Du gör undersökningar och lagningar. Du har även möjlighet att göra kronor och broar samt mindre kirurgiska ingrepp. Här får du som erfaren chansen att arbeta varierat inom hela yrkesområdet och du som är helt ny inom yrket får möjligheten att växa in och utvecklas i yrkesrollen.

Möjlighet till delad tjänst

Om intresse finns har du möjlighet till delad tjänst mellan Folktandvården Ullared och en närliggande större klinik (Folktandvården Västra Vall i Varberg eller Folktandvården Falkenberg).

Om arbetsplatsen

Folktandvården i Ullared är en mindre, familjär klinik på den halländska landsbygden med ca 10 medarbetare. På kliniken utfördes en totalrenovering under 2019 och vi har nu fem nyrenoverade behandlingsrum, ny inredning och nya unitar. Vi ligger samlokaliserade med vårdcentralen på orten.

Att vara aktiv som medarbetare är en viktig del i ditt uppdrag hos oss. Gemensamt arbetar vi för verksamhetens fortsatta utveckling och förbättring för att kunna leverera med ännu högre kvalitet till våra patienter. Vi utvecklar bland annat nu arbetet med teamtandvård och ser gärna att du har intresse för att tillsammans driva detta arbete framåt och implementera det i vår verksamhet.

Din profil

Du som söker dig till oss är legitimerad tandläkare. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet från tandläkaryrket. Vi har ett datoriserat journalsystem, vilket kräver allmänna IT-kunskaper.

Du har språkkunskaper i svenska motsvarande C1-nivå. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel och förändringsbenägen med viljan och intresset att tänka nytt. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och vidareutveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi ser gärna att du som söker tänker och agerar i termer av förbättring och utveckling. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och professionellt sätt. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som är ny i yrket erbjuds en individuellt anpassad introduktion för att du ska känna dig trygg i din nya roll.

B-körkort är önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten eller arbetet hänvisas till Ulrika Lundberg, verksamhetschef i Falkenberg mellan v.30-31. Tel: 0720-83 69 28. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön + lönetillägg vid tjänstgöring på FTV Ullared
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ullared
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/990
Kontakt
  • Jennifer Boräng, verksamhetschef FTV Ullared, 073-2023892
  • Ulrika Lundberg, verksamhetschef FTV Fbg, 0720-836928
Facklig företrädare
  • Mats Nilsson, TT, 0346-56250
Publicerat 2022-07-25
Sista ansökningsdag 2022-08-14
Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.