Annons

Tandsköterskor till Specialisttandvården

Publicerad: 2022-01-31

Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete där du får möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor? Då ska du söka dig till Specialisttandvården! Som tandsköterska hos oss erbjuds du ett spännande och varierat arbete med möjlighet till kompetensutveckling.

Vi erbjuder specialisttandvård för patienter i alla åldrar med avancerade eller särskilda vårdbehov. Till oss kommer patienter på remiss från allmäntandvård samt hälso- och sjukvård. I vårt uppdrag ingår även utbildning och forskning. Inom Specialisttandvården finns avdelningar för bettfysiologi, parodontologi, käkkirurgi, protetik, orofacial medicin, radiologi, ortodonti och pedodonti. Vi finns på Östersunds sjukhus och tillsammans är vi ca 40 medarbetare.

Som tandsköterska på Specialisttandvården finns möjlighet att fördjupa sig inom ett specialistområde och du utvecklar en fördjupad kompetens inom den avdelning du arbetar på. För att du ska komma till rätta på ditt nya jobb finns en introduktionsplan och en utsedd handledare. Vi erbjuder vidareutbildning inom det specifika specialistområdet.

Hos oss på specialisttandvården har du en viktig roll i teamet och följande avdelningar söker nu tandsköterskor:

Arbetsuppgifter

Avdelningen för parodontologi:
Vid avdelningen för parodontologi undersöks och behandlas patienter med infektioner kring tänder och implantat, slemhinnesjukdomar i munhålan och tandförluster som kräver dentala implantat. Vi söker en tandsköterska som vill fördjupa sig i ämnesområdet parodontologi. Som tandsköterska hos oss kommer du assistera tandläkare vid undersökningar och operationer. I tjänsten ingår även sterilarbete, patientadministration och kontakter med patienter och remittenter.

Avdelningen för bettfysiologi:
Vid avdelningen för bettfysiologi utreds och behandlas patienter med smärta och funktionsstörning inom käksystemet. Vi söker en tandsköterska som vill fördjupa sig i ämnesområdet bettfysiologi. Som tandsköterska hos oss kommer du att assistera tandläkare och på sikt arbeta självständigt med arbetsfördelade uppgifter på avdelningens patienter. I tjänsten ingår även administration, steril och kontakter med remittenter inom tandvård och hälso- och sjukvård.

Avdelningen för ortodonti:
Vid avdelningen för ortodonti undersöks och behandlas barn och vuxna med behov av tandreglering. Vi söker nu två tandsköterskor med intresse för ämnesområdet ortodonti. Som tandsköterska/ortodontiassistent hos oss utför du delegerad patientbehandling, vilket innebär självständigt arbete med patienter som du följer genom tandregleringsbehandlingen. Vi har ett nära och väl utvecklat samarbete med varandra på avdelningen. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter.

Vi söker dig som, liksom vi, tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet! Tandsköterskeexamen är ett krav. Som person är du engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du har en god kommunikativ förmåga, har god hand med människor och tycker om att jobba patientnära. Du värdesätter också ett gott samarbete med dina kollegor. Tidigare erfarenhet från allmän- eller specialisttandvård är meriterande, liksom kunskaper i T4.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   HeltidArbetstid: Dagtid

 Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer planeras att hållas under v. 9.

Ansök senast:   2022-02-20

Referensnummer:   Persr/66/2022

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontaktpersoner

Maria Flygare /Verksamhetschef/Enhetschef 073-315 85 34 maria.flygare@regionjh.se
Kristina Wiklund Verksamhetschef/Enhetschef063-14 71 51 kristina.overud@regionjh.se

Facklig företrädare

Emma Einarsson Tandsköterska Vision0670-166 50 emma.einarsson@regionjh.se

Övrigt

Välkommen till oss på specialisttandvården i Östersund!

Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Folktandvården, Region Jönköpings län behöver fler engagerade och entusiastiska medarbetare. Det har inte minst ett stort patienttryck bidragit till. Många vill bli nya patienter hos oss. Nu söker vi dig som tillsammans med oss kan flytta fram positionerna för vår tandvård ytterligare. Vi behöver både dig med färsk kunskap och dig med rik erfarenhet.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.