Annons

Vi söker avdelningschef till Folktandvården Västra Vall, Varberg

Publicerad: 2022-08-01

Närsjukvården Halland

Är du nyfiken på rollen som chef inom tandvården och vill jobba i en miljö präglad av en stark framåtanda? Vill du ha ett stimulerande jobb där du ges möjlighet att påverka? Då kanske du är vår nya chefskollega! 

Om uppdraget

Folktandvården Hallands målbilder genomsyrar allt vi gör: Allt välja oss ska vara enkeltTillsammans hjälper vi dig till en friskare munhälsa och Vi upplevs som EN Folktandvård i hela Halland.

Som en del i vårt utvecklingsarbete söker vi två nya avdelningschefer till Folktandvården City i Halmstad respektive Folktandvården Västra Vall i Varberg. Det här är ett uppdrag för dig som brinner för tandvård och som vill vara med och driva vårt arbete framåt.

Länk till annons FTV City i Halmstad.

Folktandvården Västra Vall i Varberg

Folktandvården Halland har fem kliniker i Varbergs kommun, varav Folktandvården Västra Vall är den största. Varberg är en expansiv stad där många söker Folktandvårdens tjänster, i synnerhet under sommaren. Folktandvården Västra Vall är en välbemannad klinik belägen i Varbergs centrum. Specialistkliniken för tandreglering och vår egen vårdcentral ligger i samma byggnad.

Vi har cirka 17 000 regelbundet återkommande patienter. Här arbetar cirka 55 medarbetare, varav är 12 tandläkare, 26 tandsköterskor, fyra tandhygienister och tre är personal inom administration/steril. På kliniken har vi en hög vårdkompetens inom allmäntandvård för barn och vuxna, oralkirurgi, protetik, implantat, lustgas och endodonti. Det som kännetecknar vår klinik är att vi har en stor vilja att bedriva god vård och tillgodose kundernas önskemål. Likaså att vi är en klinik som är på väg framåt.

Arbetsuppgifter

Din roll som avdelningschef innebär att i nära samarbete med verksamhetschef säkerställa att den vård vi erbjuder våra patienter är av bästa kvalitet. Detta gör du genom utveckling, förbättring och kvalitetssäkrande arbete på kliniken.

Du kommer att ha personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar, vilket innefattar ansvar över bemanning och rekrytering, uppföljning och löpande arbete för en säker och hälsosam arbetsmiljö. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i klinikledningen.

Som chef och ledare i Folktandvården Halland är ditt uppdrag att styra och leda med fokus på resultat. Du engagerar och entusiasmerar dina medarbetare.

Om intresse finns kan chefsförordnandet kombineras med klinisk tjänstgöring inom tandvård.

Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef om fyra år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat högskole-/universitetsutbildning alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter vi som arbetsgivare anser lämpliga. Det är meriterande om du har odontologisk kompetens.

Med dig in i rollen har du tidigare erfarenhet av ledarskap/arbete i ledande roll. Vi ser erfarenhet av förbättrings- och utvecklingsarbete samt kunskaper inom förändringsledning som meriterande.

Som person är du engagerad i ditt sätt att arbeta. Du trivs bäst tillsammans och du skapar teamkänsla genom att involvera och motivera utifrån varje medarbetare individuella kompetens, erfarenhet och förutsättningar. Du tar initiativ och uppnår resultat och utgår ständigt ifrån ett helhetsperspektiv för kliniken och för Folktandvården Halland. Du är trygg och tydlig i din ledarroll där du vågar delegera, utmana och ställa krav i syfte att utveckla medarbetare. Vidare är du lyhörd och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du själv har en vilja att utvecklas. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/955
Kontakt
  • Ingrid Olofsdotter, verksamhetschef, 072-1998287
Facklig företrädare
  • Line Attenius, TT, 0736-938864
  • Elinor Adgård-Luoto, Vision, 035-134465
Publicerat 2022-08-01
Sista ansökningsdag 2022-08-28
Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.