Annons

Vi söker Biträdande områdeschef/avdelningschef till Folktandvården Halland

Publicerad: 2022-05-19

Har du chefserfarenhet samt kompetens eller erfarenhet av projektledning samt en stark vilja att utveckla och förbättra verksamheter? Då ska du söka tjänsten som avdelningschef/biträdande områdeschef hos oss!

Om uppdraget

Folktandvården Hallands målbilder genomsyrar allt vi gör: Allt välja oss ska vara enkeltTillsammans hjälper vi dig till en friskare munhälsa och Vi upplevs som EN Folktandvård i hela Halland.

Som en del i vårt utvecklingsarbete skapar vi nu en ny avdelning som ska ta initiativ till utveckling, omvärldsbevaka, fånga och samordna Folktandvården Hallands behov av utveckling och förbättring. Därför söker vi en biträdande områdeschef/ avdelningschef som vill driva utvecklingsarbetet framåt. Uppdraget för avdelningen innefattar bland annat digitaliseringsprocesser, folkhälsofrågor och kunskapsöverföring.

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med områdeschefen initierar och samordnar du Folktandvården Hallands utvecklingsarbete. Du ansvarar för att leda avdelningen för Utveckling och Stöd i linje med våra målbilder och verksamhetsplan.

På avdelningen, som du blir delaktig i att formera, har du personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Samverkan och nära dialog med verksamheterna, förvaltningen och andra samarbetspartners är en stor del av uppdraget. Du rapporterar till områdeschefen och ingår i Folktandvården Hallands ledning.

Som chef och ledare i Folktandvården Halland är ditt uppdrag att styra och leda med fokus på resultat och att engagera och entusiasmera dina medarbetare.

Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat högskole-/universitetsutbildning alternativt motsvarande kunskaper/erfarenheter som vi anser lämpliga.

Du har erfarenhet av ledarskap på liknande nivå och har erfarenhet att samverka med andra aktörer och organisationer. Du har projektledarkompetens och/eller erfarenhet av projektledning samt erfarenhet av digitalisering. Likaså har du erfarenhet av förbättrings- och utvecklingsarbete samt goda kunskaper inom förändringsledning. Det är meriterande om du har odontologisk kompetens.

Som person identifierar du utvecklingsbehov utifrån verksamhetens nuläge för att nå önskad målbild. Du tar initiativ och uppnår resultat samtidigt som du har en förmåga att se i ett helhetsperspektiv. Du är trygg och tydlig i din ledarroll. Du skapar teamkänsla genom att involvera och motivera. Du vågar delegera, utmana och ställa krav i syfte att utveckla medarbetare. Vidare är du lyhörd och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du har en vilja att själv vilja utvecklas och bli bättre. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/767
Kontakt
  • Jelena Sannabo, områdeschef, 073-8660273
Facklig företrädare
  • Line Attenius, TT, 0736-938864
  • Elinor Adgård-Luoto, Vision, 035-134465
Publicerat 2022-05-19
Sista ansökningsdag 2022-06-16
Arbetsgivarprofiler

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Sedan 2020 är vi ett eget dottervarumärke inom Folktandvården Blekinge. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård i Karlskrona och Karlshamn.

Folktandvården Gävleborg

Sugen på nytt jobb? Vad söker du när du letar jobb? Det vet förstås inte vi. Däremot vet vi vad vi söker när vi anställer. Men det vet å andra sidan inte du. Det är det som gör livet så spännande. Det är mycket möjligt att du som letat dig till den här sidan har just det vi vill ha – och vi har det du vill ha. Ge oss ett par av dina minuter så kanske du och vi blir en ”perfect match”.

Folktandvården Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Folktandvården Norrbotten

är länets största arbetsgivare. Vi är cirka 7 500 anställda. De flesta av oss arbetar inom hälso- och sjukvården, men det finns även andra intressanta yrken inom till exempel kultur, ekonomi, personalfrågor, handläggning och information med mera.

Folktandvården Östergötland

”Ett glatt och kompetent gäng som hjälps åt och lyfter varandra. Vi har arbetsglädje och vilja.” – Christina, tandläkare "Vi är stora och vi samarbetar bra. Det gynnar kompetensutveckling, patientsäkerhet och vårdkvalitet." – Ruxandra, tandläkare "Fantastiska kollegor!" – Ellinor, tandsköterska

Folktandvården Region Halland

är en av Hallands största arbetsgivare med över 7 600 medarbetare. Huvuduppdraget är att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att nå visionen – Halland bästa livsplatsen.

Folktandvården Region Jönköpings län

Redo att sätta tänderna i nya utmaningar? I Folktandvården Jönköpings län finns det möjligheter för dig att växa och bli ditt bästa yrkes-jag. Hitta din plats hos oss! Jönköpings region växer, och allt fler vill leva och bo hos oss. Det gör att vi inom Folktandvården också möter ett ökat behov av kunder att ta hand om. I regionen finns 26 allmäntand- vårdskliniker och alla 9 odontologiska specialiteter (fördelade på 12 specialist- kliniker), där våra 650 medarbetare varje dag ger våra invånare tandvård i världsklass.

Folktandvården Region Kronoberg

Folktandvården i Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men stort nog för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Därför kan du räkna med att bli ett bekant ansikte i organisationen, med möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd.

Folktandvården Region Örebro län

Visste du att 70 procent av alla svenskar bor inom en radie på 30 mil från Örebro? Örebro län har ett mycket centralt läge i Sverige, många starka företag, en expansiv huvudort i Örebro, attraktiva småkommuner, universitetssjukvård och ett universitet som växer. Det bor över 300 000 personer i länet.

Folktandvården Sörmland

är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga.

Folktandvården Uppsala

Vi är en trygg arbetsgivare med cirka 600 medarbetare och en omtalat god arbetsmiljö. Hos oss kan du ta till vara din yrkeskompetens och arbeta varierat. Verksamheterna har god ekonomi och mycket nöjda patienter. På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!

Folktandvården Värmland

är mån om att du ska få en bra start hos oss. Närheten till våra specialister och tandvårdschef gör organisationen familjär och det finns stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och karriär samt delta i utvecklingsarbete. Folktandvården Värmland har ca 540 medarbetare fördelat på 25 kliniker över hela länet, inklusive specialistkliniker inom alla områden.

Folktandvården Västernorrland

Mitt i Sverige, mitt i Norden, hittar du Västernorrland. Länet består av två landskap – Medelpad och Ångermanland – och har ungefär 245 000 invånare. Kända platser och personer från Västernorrland: Höga Kusten, Kjell Lönnå, Foppa, Helene Sjöholm, Lars Lagerbäck, Y:et, Höga Kustenbron, Birsta City, MODO Hockey, Skuleskogens nationalpark, Gina Dirawi och mycket, mycket mer.

Folktandvården Västmanland

Västmanland är som Sverige i miniatyr. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Kultur, sport och bra kommunikationer kan Västmanland också erbjuda.

Folktandvården Västra Götaland

Västra Götaland består av 49 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här finns den lilla orten och den stora staden, hav och sjö, skog och jordbrukslandskap.